Main Menu

Pijnbestrijding producten

Met jarenlange expertise is Medical Discovery actief op het gebied van pijnbestrijding. Op deze pagina treft u een overzicht met effectieve pijnstillers voor zelfzorg. Aangevuld met info over iontoforese behandelingen die u kunt laten uitvoeren op indicatie in het ziekenhuis of bij een pijnkliniek. Laat u goed informeren door een deskundige arts.

Lidocaïne pijnpleisters

Met pijnpleisters kunt u lokaal op de zere plek de pijn effectief bestrijden. U plakt de pijnpleister op de zere plek. De pijnmedicatie wordt met de juiste dosering via de bloedbanen opgenomen in het lichaam. Pijnpleisters worden toegepast om de pijn tot 2 cm onder de huid te verlichten.

Lees meer

Iontoforese t.b.v. pijnbestrijding

Onder iontoforese wordt verstaan het transdermaal toedienen van geneesmiddelen door middel van een electrisch veld. Wij leveren iontoforese oplossingen alleen aan ziekenhuizen en pijnklinieken en niet rechtstreeks aan particulieren. Iontoforese wordt vooral toegepast bij circulatiestoornissen van arm of been, complex regionaal pijnsyndroom en bepaalde zenuwpijnen.

Lees meer

Voltaren warmtepleister

De Voltaren warmtepleister verlicht de pijn in de rug, de schouders of in de nek. Een lichtere vorm van medicatie als lidocaïne pleisters voor tijdelijke ontspanning. Warmte brengt 8 uur pijnverlichting en ontspanning.
Artikelnr: 109050 Voltaren warmtepleisters
Fabrikant: Voltaren
Categorie: Warmtepleisters
Inhoud: 2 pleisters per pakje
Prijs: € 9,76 incl. BTW

Lees meer

Röwo sportgel

Deze crème verkoelt en ontspant het lichaam na sporten of overige fysieke inspanningen. Zeer effectief bij spier- en gewrichtsklachten maar ook prima te gebruiken bij blessures. De sportgel beschikt over bestanddelen zoals Arnica, Japanse muntolie en Echinacea. Naast verkoeling werkt deze prettige sportgel tegelijkertijd ook ontsteking remmend, jeukverminderend en pijnverlichtend.
Artikelnr: 108040  Röwo sportgel
Categorie: Sportgel
Inhoud: 100 ml
Prijs: € 8,75 per stuk

Bestellen

Röwo hirschtalgcrème tegen blaren / wondjes

Deze verzorgende voetencrème is gemaakt van Vitamine E, D panthenol  en hertentalg met als missie om de huid te verzachten, te verzorgen en weer soepel te maken. Het beschermt de voet alsof er een tweede huid over de wondjes wordt gelegd. Effectieve helende werking van wondjes, blaren, kloofjes en ruwe huid.
Artikelnr: RSL74 Röwo Hirschtalgcrème
Categorie: Blarencreme
Inhoud: 100 ml
Prijs: € 11,75 per stuk

Bestellen

Röwo warmtebalsem

Deze warmtebalsem is uitermate geschikt voor ontspanning van spieren, pezen en gewrichten. Het vermindert de pijn in de rug en spierpijn. Een warmtebehandeling bevordert de bloedcirculatie, ontspant het lichaam en geeft een rustgevend effect. Masseer de Röwo warmtebalsem op de pijnlijke plek. De natuurlijke ingrediënten werken diep door in het weefsel. Deze warmtebalsem wordt ook veel gebruikt door fysiotherapeuten. Je kunt het ook smeren op de voet, als je veel last hebt van koude voeten.
Artikelnr: 108015 Röwo Warmtebalsem
Categorie: Warmtebalsem
Inhoud: 50 ml
Prijs: € 8,75 per stuk

Bestellen

Röwo been en ader balsem

Deze voetencrème is een kwalitatief hoogwaardig product met pure botanische ingrediënten die de gespannen huid verzorgen en een therapeutische werking hebben. Deze Röwo been en ader balsem is met name zeer effectief als u last heeft van spataders of gezwollen voeten. De hoogwaardige bestanddelen vitamine F, paardenkastanje (tegen spataders), Aloë Vera en menthol verlichten en voeden de huid.
Artikelnr: 106324  Röwo been en venen balsem
Fabrikant: Röwo
Categorie: Opgezwollen voeten & spataders
Inhoud: 100 ml
Prijs: € 8,75 per stuk

Bestellen

Liromed verbandschoenen bij blessures

Zeker als u voetklachten heeft, een post-operatieve revalidatie of een blessure dan adviseren wij Liromed verbandschoenen. Verbandschoenen kunt u met de klittenband volledig openen. Als u last heeft van opgezwollen voeten, pijnklachten of verband, dan kunt u de klittenband minder strak dichtdoen. Liromed verbandschoenen hebben een sterke pvc rubberen zool die u veel grip geeft. Houvast als bescherming van de voet, en bescherming tegen fysieke blessures.

Lees meer

Omron Micro AIR U100 portable vernevelaar

Vernevelsnelheid:  0,1 ml / min
MMAD: 4,5 µm 
Doelgroep: Geschikt voor volwassenen en kinderen
Toepassing: Mesh vernevelaar voor onderweg
Batterijen: 2 x AA
Afmetingen:  5 x 6 x 13 cm (klein formaat)
Gewicht:  0,12 kg
Fabrieksgarantie:  2 jaar
Vernevelaar prijs: € 184,- incl. BTW inclusief verzendkosten

Lees meer