Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Over ons

Deze website pijnpleisters.nl is een tot stand gekomen door een samenwerkingsverband tussen Medical Discovery en Huis van Gemak B.V.. Medical Discovery is specialist op het gebied van pijnbestrijding. Zij leveren de pijnpleisters. Huis van Gemak B.V. is specialist in mobiliteit hulpmiddelen voor ouderen en gehandicapten. Zij leveren de balsems, antidecubitus kussens en Liromed verbandschoenen.

Medical Discovery

Medical Discovery is opgericht in 1993 als een onderdeel van Columbus Medical door Hans van de Burgt. Door de jaren heen hield het bedrijf zich bezig met Chirurgische producten en consultancy voor poliklinische afdelingen.

De laatste jaren heeft Medical Discovery zich gespecialiseerd in het Pijnmanagement. Met deskundigheid en innovatie begeeft Medical Discovery zich op de markt van de Pijnbestrijding. We zijn vooral bekend met in de Benelux met de volgende 2 producten:

Specifiek voor zelfzorgmedicatie hebben wij deze website opgericht voor pijnpleisters en een serie relevante samenhangende artikelen. Uiteraard bieden wij service support om onze klanten optimaal te ondersteunen.

Huis van Gemak

De pijnpleisters worden door Medical Discovery geleverd. Een serie samenhangende artikelen wordt door Huis van Gemak geleverd. Voorbeelden:

Mochten er vragen zijn of wilt u meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Vraag stellen